10:30

Pasta na kanapki z marynowanymi pieczarkami






Domowe pasty na kanapki są przepyszne, a w dodatku wcale nie zajmują dużo czasu. Polecam spróbować :)

Składniki:



Jajka, obrany ogórek i por kroimy na małe kawałki, pieczarki kroimy na cztery części. Wszystkie składniki delikatnie mieszamy i przyprawiamy do smaku pieprzem. Odstawiamy na 2 godziny do lodówki, by pasta nabrała smaku.








2 komentarze:

  1. Na pewno pyszna, uwielbiam marynowane pieczarki! Fajnie by się skomponował taki dip z mieskiem np. grillowanym

    OdpowiedzUsuń
  2. Uwielbiam wszelkiej maści pasty do kanapek (co prawda króluje pasta z jajka i kiszonego ogórka z rzeżuchą lub szczypiorkiem), a pieczarki marynowane też bardzo lubię (po tatusiu ;)), chętnie wypróbuję Twój pomysł :)

    OdpowiedzUsuń

1. Dziękuję za pozostawienie komentarza.

2. Jeśli masz jakieś pytania to zawsze możesz napisać do mnie maila: mwroblewska@pro.wp.pl

Instagram #gotowanieiblogowanie @gotowanieiblogowanie