10:30

Pasta jajeczna z olejem lnianym




Po przygotowaniu domowej pasty jajecznej nie będziecie chcieli wracać do wersji sklepowych. Smakuje przepysznie!

Składniki:



Jajka obieramy ze skorupek, razem ze wszystkimi składnikami umieszczamy w misce i blendujemy na gładką masę. Pastę przekładamy do miseczki i wstawiamy do lodówki na 30-45minut. 






2 komentarze:

  1. natchnęłaś mnie i właśnie wstawiłam jajka :D

    OdpowiedzUsuń
  2. Booooże, ale mi zapachniało olejem lnianym! Aż mi się świąt zachciało :) U mojego taty w rodzinnym domu jadało się ziemniaki z olejem lnianym tłoczonym na zimno ze śledziem. Smak dzieciństwa, smak Wigilii u Babci <3

    OdpowiedzUsuń

1. Dziękuję za pozostawienie komentarza.

2. Jeśli masz jakieś pytania to zawsze możesz napisać do mnie maila: mwroblewska@pro.wp.pl

Instagram #gotowanieiblogowanie @gotowanieiblogowanie